Houtskeletbouw

Duurzaam, uitstekende isolatie én goed voor het milieu. Dat zijn samengevat de grote voordelen van houtskeletbouw. Een houten hoofdconstructie vormt de basis van uw huis. Dit skelet geeft u een buitengewone hoge isolatie én alle mogelijkheden om uw huis flexibel in te delen en vorm te geven. Want ook met houtskeletbouw heeft u alle vrijheid om uw droomhuis te realiseren. Om optimaal te profiteren van houtskeletbouw is het wel zaak om zo’n huis door een ervaren aannemer te laten bouwen. Daarvoor bent u bij H. Leenders Bouwbedrijf aan het juiste adres!

Maximaal woongenot

Met houtskeletbouw kiest u voor een relatief goedkope, duurzame en milieuvriendelijke bouwmethode. Daarmee draagt u bij aan een beter klimaat. Maar u zorgt ook voor een bijzonder prettig woonklimaat. Want met skeletbouw heeft u alle vrijheid om uw woning flexibel in te delen. Daarnaast kunt u in het houtskelet alle leidingen moeiteloos wegwerken. Door de hoge isolatiewaarde van skeletbouw verstookt u veel minder. Goed voor uw portemonnee én voor het milieu! Houtskeletbouw staat dan ook garant voor maximaal woongenot.
H. Leenders Bouwbedrijf weet precies hoe u met minimale inspanning maximaal woongenot realiseert. Uw droomhuis bouwen we snel, vakkundig én met zorg.

Snel en betaalbaar

Houtskeletbouw is een relatief snelle bouwmethode. Door de behaalde tijdswinst tijdens het bouwen is het ook een bijzonder betaalbare bouwmethode. Alle reden om u goed te laten adviseren over deze bouwwijze. H. Leenders Bouwbedrijf kan u goed adviseren over alle aspecten van houtskeletbouw. Dat is dé basis om uw droomhuis te realiseren. Natuurlijk nemen we ook bij de bouw graag alle zorgen uit uw handen. We realiseren uw droomhuis zoals u mag verwachten: binnen de gemaakte afspraken over uitvoering, planning en budget. Daarbij coördineren wij het complet bouwproces. Dat werkt wel zo prettig!

Bouwproces

Blader door onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van het bouwproces.

Meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak!