Onderhoud

Natuurlijk wilt u dat uw woonhuis ook op langere termijn uw droomhuis blijft. Dan is het wel zaak om uw woning goed te onderhouden. Dat is de beste garantie voor een veilige, prettige woonomgeving. Natuurlijk kunt u een aantal klussen best zelf uitvoeren. Maar voor goed advies, een professionele aanpak of grote(re) onderhoudsklussen bent u bij H. Leenders Bouwbedrijf aan het juiste adres!

Voorkom een nachtmerrie!

Tijdig en vakkundig onderhoud voorkomt dat uw droomhuis verandert in een nachtmerrie. Met onze duidelijke, uitgebreide inspectielijst loopt u alle onderdelen van uw woning snel en effectief na: werkt alles nog, is er onderhoud nodig of zijn er gebreken die snel verholpen moeten worden? En ligt u wakker van al het onderhoudswerk dat uw eigen woning met zich meebrengt? Praat dan eens met H. Leenders Bouwbedrijf. Met de juiste tips en onze ervaren hulp wordt uw huisonderhoud een stuk eenvoudiger. Bovendien kan het u veel geld en ongemak besparen! Simpelweg door gebreken tijdig te herstellen en te werken met een duidelijk, betaalbaar onderhoudsschema. Ook van de kosten hoeft u niet wakker te liggen. Want natuurlijk werken we op basis van een duidelijke offerte en planning!

Dromen veranderen…

Dromen veranderen wel eens. Dus ook uw ideeën over uw droomhuis kunnen in de loop der tijd wijzigen. De kunst is dan om uw bestaande woning goed en betaalbaar aan te passen aan uw woonwensen. Dan komt H. Leenders Bouwbedrijf om de hoek kijken. We hebben ruime ervaring in het verbouwen en aanpassen van woningen. Met kleine ingrepen boekt u groot resultaat. Zeker als u deze werkzaamheden combineert met onderhoud van uw woning, kunt u heel betaalbaar uw droomhuis laten aanpassen. Met ons deskundig advies, vakmanschap en ruime ervaring kunnen we uw huis snel, betaalbaar én volgens afspraak in een nieuw ‘jasje’ steken!

p

Nieuw! Bladroosters plaatsen in bestaande goten

Heeft u regelmatig last van verstopte goten? Schoonmaken helpt, maar is slechts een tijdelijke oplossing. Wij kunnen speciale bladroosters plaatsen in de hele goot waardoor het water wel in de goot terechtkomt, maar de bladeren niet. Die blijven op het rooster liggen, drogen door de wind en waaien weer weg. U hoeft uw goot niet meer schoon te maken en uw goot zal niet meer verstoppen.

Meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak!