Verbouwen

Uitbreiden, renoveren of restaureren zijn drie betaalbare opties om uw huis om te toveren in uw droomhuis. Maar ziet u ook zo op tegen de rommel en het gedoe? Dan heeft u nog nooit gewerkt met H. Leenders Bouwbedrijf! Wij zorgen er namelijk voor dat uw verbouwing zo snel en soepel mogelijk verloopt. Niet alleen binnen de afgesproken termijn, maar óók binnen het overeengekomen budget. En met een optimale service!

Een goede voorbereiding…

is het halve werk. Dat geldt zeker bij verbouwingen. Daarom maakt H. Leenders Bouwbedrijf een duidelijk werkplan en vraagt alle benodigde vergunningen voor u aan. Daarnaast maken en monteren we zoveel mogelijk onderdelen in onze werkplaats. Zo heeft u minder last van bouwwerkzaamheden én kunnen wij sneller en efficiënter verbouwen. U profiteert van onze jarenlange ervaringen in alle soorten verbouwingen. Of u nu een dakkapel, erker, serre, uitbreiding, aanbouw of opbouw wilt: we zijn er simpelweg in thuis!

Uw vragen staan centraal

Ook bij verbouwingen staan uw vragen centraal. Dat betekent dat H. Leenders Bouwbedrijf focust op uw bouwwensen, maar ook op uw budget en planning. Samen met u bepalen we de beste optie om uw huis te verbouwen. Natuurlijk staan daarbij uw wensen voorop. Daarnaast adviseren wij u over ontwerp, uitwerking, materialen, planning en prijs. En we maken duidelijk afspraken over de uitvoering van uw verbouwing. En of het nu om een grote of kleine verbouwing gaat: wij nemen u graag alle werk uit handen. Van het aanvragen van de bouwvergunning tot en met het opruimen na de werkzaamheden. Dat scheelt u veel tijd, geld en ergernis. Sterker nog: u profiteert van onze ervaring, vakkennis, tarieven en service. Daardoor wordt verbouwen een stuk aantrekkelijker!

Meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak!