Traditionele woningbouw

Zoveel mensen, zoveel wensen … Dat geldt ook voor úw droomhuis. H. Leenders Bouwbedrijf heeft in de loop der jaren al voor talloze mensen hun woning gerealiseerd. Daarin waren we niet alleen een vakkundige, betrouwbare partner, maar ook adviseur in vormgeving, uitvoering, materiaalkeuze, planning en budget. Op die manier maken we de dromen van onze opdrachtgevers waar!

Helemaal naar uw smaak

Het grote voordeel van traditionele woningbouw is dat u uw droomhuis helemaal naar eigen smaak kunt bouwen. U kiest zelf de materialen, onderdelen en bouwstenen van uw eigen huis. Daardoor krijgt u een comfortabel, veilig huis dat 100% voldoet aan uw eigen wensen. H. Leenders Bouwbedrijf zorgt er met zijn kennis en ervaring voor dat uw huis ook binnen uw budget en tijdplanning past. Zo weet u zeker dat uw droomhuis niet verandert in een nachtmerrie!

 

U droomt, wij bouwen!

U weet precies hoe uw droomhuis er uit moet zien. Wij hebben de kennis en ervaring om uw droom op papier én in werkelijkheid vorm te geven. Daarbij nemen we graag zoveel mogelijk werk uit uw handen. Zo kunnen we u ondersteunen bij het aanvragen van vergunningen en het aanpassen van uw tekeningen aan hedendaagse eisen en wensen. Natuurlijk nemen we alle uitvoerende taken van de bouw voor onze rekening. Daarbij houden we de planning en het budget nauwkeurig in de gaten. En we schakelen alleen betrouwbare leveranciers en onderaannemers in die volgens onze hoge kwaliteitsstandaard kunnen werken. Kortom: u droomt en wij bouwen! En zo hoort het ook ….

Utiliteitsbouw

Het (ver)bouwen van een bedrijfspand is een grote investering. Vanzelfsprekend wilt u daarbij ook waar voor uw geld. H. Leenders Bouwbedrijf heeft ruime ervaring in het (ver)bouwen voor zakelijke opdrachtgevers. We begrijpen uw wensen en ideeën en realiseren die in een praktisch, fraai en betaalbaar bedrijfspand. Samen met u geven we uw bedrijfshuisvesting letterlijk en figuurlijk vorm: binnen het beschikbare budget en de afgesproken oplevertermijn!

 

Er kan meer dan u denkt!

Een goed uitgewerkt projectplan is de basis voor elk bouwwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen we u uitstekend adviseren over de uitvoering en (ver)bouw van uw bedrijfspand. En er kan binnen uw budget vaak meer dan u denkt! Al vele opdrachtgevers profiteerden van onze alternatieve voorstellen voor hun bouwplan. Daardoor waren ze niet alleen verzekerd van een mooie uitvoering van een bedrijfspand, maar ook van een soepel lopend bouwtraject. Wij kunnen u onder andere adviseren over arbo-eisen, brandveiligheidsnormen en andere regelgeving. Zo weet u zeker dat u pand letterlijk en figuurlijk goed werkt! Bovendien nemen we u veel werk uit handen. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van vergunningen, het toepassen van milieuwetgeving en andere overheidsregels. Dat werkt niet alleen gemakkelijk, maar ook duidelijk.

Duidelijkheid voorop!

Duidelijkheid staat voorop bij H. Leenders Bouwbedrijf. Daarom geven wij u volledig inzicht in het bouwproces: van de eerste tekening tot en met de laatste steen! Samen met u werken we een transparant, gedetailleerd bouwplan uit. Daarna stemmen we de bouwwerkzaamheden met alle leveranciers af en houden we de planning en kosten nauwgezet in de gaten. We belasten u zo min mogelijk met de dagelijkse bouwperikelen. Dat scheelt u veel tijd en geld. Maar natuurlijk houden we u wel op de hoogte van de vorderingen. Het is én blijft immers uw eigen pand!

Meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak!